Afspænding og genopbyggende yinyoga

Hos mig kan du altid regne med god service.

Afspænding i dybden

Yinhuset tilbyder også meditative og afspændende enetimer: Healing og genopbyggende yoga, næring til krop og sjæl. Du behøver ikke at kende til de fine, stille stillinger på forhånd, du skal blot have lyst til at ligge på gulvet og lade dig føre.

  • Er dit humør lavt eller oplever du tristhed?
  • Mangler du energi?
  • Har du ondt i kroppen eller er syg?
  • Har du mange tanker og synes du, du går lidt ved siden af dig selv?
  • Har du svært ved at finde roen eller bevare overblikket?
  • Bryder du dig ikke om at gå på et yoga hold – eller ønsker du ”mere”?

Svarer du ja til bare ét af punkterne, kan du måske have gavn af en enetime.

At tage en enetime hos mig vil føles som en blanding af hvile, massage og healing, hvor du hele tiden er tryg, nærværende og med god jordforbindelse, fordi du selv er med i processen.

Hvilken forskel kan enetimer i yoga gøre?

Hvilestillinger og guidede visualiseringer kan hjælpe både på din fysiske krop, dine tanker og dine følelser.

Healing er universel energi, der renser ud i og bringer balance imellem din krop, dine tanker og dine følelser.

Healing virker fantastisk godt, når du ligger i en genopbyggende stilling. Din krop er nemlig via stillingen gået i gang med at heale sig selv – og det arbejde understøtter jeg med mine hænder. Det er med andre ord din egen medfødte visdom, vi læner os op ad i processen, når du ligger støttet og tryg i de hvilende stillinger og modtager healing. Det gør virkningen af stillingens mange kvaliteter mere intens og dyb.

Sådan foregår det:

Efter en kort samtale og god kontakt, arbejder vi med yin og restorative yogastillinger og healing, guidede meditationer og muligvis musik.

Du skal blot ankomme og være dig selv.

Ønsker du hjælp til at påbegynde en meditativ praksis, kan jeg hjælpe. Der er mange måder, mange veje til at finde fred og indsigt.

Du skal blot ankomme og være dig selv og have en ægte og inderlig intention, et ønske, en længsel, en anelse…der handler om at tiden er kommet til at søge efter løsninger, og muligheder i dig selv og dit indre univers, som er universelt, evigt og det sted, hvor fra du mødes med andre levende væsner uforstilt og uden slør.

Vil du give plads til din sjæl, vil du “lande” i dig selv – vil du bygge op i stedet for at bryde ned? Vil du være i flow, i live og til stede?

Varighed cirka fem kvarter.
Pris 700 kroner.