Forny dig selv

Vil du dybere ind i dig selv, vokse og blive ærligere og stærkere, så er meditative øvelser og mindful afspænding en god vej at vælge. Du finder nemlig DINE svar – ikke alle andres!

Over tre søndage arbejder du blidt og nænsomt og med stor respekt med dig selv og din livsproces. Vi sætter en intention (sankalpa), som vi arbejder med. Du får øvelser med hjem, så processen understøttes. Med andre ord får du en måned til at komme i gang med en meditativ praksis, hvis det er det, som du ønsker dig. Du kan evt. supplere med at komme til meditation i yinhuset i løbet af ugen.

Den genopbyggende og blide side af yogaen er fantastisk, også for mennesker, som måske ikke har det så fantastisk lige nu. Hvis du gør noget for at finde fred i din krop og jordforbindelse for dit sind, bliver det lettere at meditere, at sove, at være glad, at være sig selv – og at være noget for andre.

Målgruppe for denne yogaworkshop

Workshoppen er for alle, som vil ”ned i gear”, og som vil blive bedre til at mærke sig selv på godt og mindre godt. Hvis man ikke accepterer, det som er, kan der nemlig ikke finde healing sted.

Er du i tvivl, så spørg! Meget kan lade sig gøre, vi er få – og jeg har et godt blik for, hvad der skal til for at du kan få noget godt ud af det. “Skavanker” eller ej!

Hvis du gerne vil nærme dig meditation, er usikker på, hvad det er – og hvorfor det kan gøre dig godt, så får du viden og værktøjer her. Du får en introduktion til Bob Moore og til yogaens forståelse af, hvad meditation er.

Tider:

Søndagene  11. oktober, 1. og 22. november kl. 10-13.00.

Du skal være her senest ti minutter før.

Pris 1200 kroner.

Betaling via bankoverførsel til konto 7932-0001128849 eller kontant ved fremmøde.

Kontakt | tilmelding

mettelone@live.dk eller på 30 47 33 24