Chakrameditation i Bob Moore tradition

Kursus i chakrameditation med Lars Søndergaard

Vil du lære at meditere, fordybe dig og finde dit hjerte? Så er dette kursusforløb med min egen “gamle lærer” en fantastisk mulighed. Du får et sammenhængende forløb over tre lørdage, hvor du kan nå at fordybe dig i det lærte hjemme – og kan få støtte af Lars undervejs. Der serveres kaffe, te og vand og lidt sødt, så medbring selv frokost. Køleskab til rådighed.

Kurset er et forløb over tre lørdage:  14. september, 26. oktober og 7. december, alle dage 10-17.

Alle tre gange 2400 kroner

Lars siger følgende om kurset: Meditation kan vi bruge til at komme i et reelt nærvær. Det bringer os bag om de daglige, kredsende tanker og forstyrrende følelser. Meditation hjælper til at hvile i en tilstand af ro og klarhed. Og det kan betragtes som et fordybende supplement til yoga.

De syv chakrer spiller en central rolle i denne proces, som forankringspunkter og som kanaler for vores personlige facetter, en kilde til vores eget særpræg.

I arbejdet med chakrerne opbygger vi en egentlig forståelse af det, som vi består af. Ikke blot en mental forståelse, men en sanset forståelse. Man kan kalde det ’følt viden’.

Stress og uro kan derigennem forebygges og afhjælpes. Ligeledes styrkes kontakten til vores egne følelser og grænser, og vi bliver mindre optaget af at leve op til vores forestilling om andre menneskers krav.

Det handler om accept, om at være til stede i nuet.

Hver af lørdagene består af et temaoplæg samt enkle meditative øvelser, der meget konkret hjælper dig til at mærke dig selv og hvile i nærvær.

Teoretisk og praktisk bygger min undervisning på Bob Moores lære og følgelig min egen daglige meditative praksis gennem 38 år. Undervisningen indeholder en fuldstændig respekt for den enkeltes unikke kvaliteter og udviklingsvej.

Du kan læse mere om Lars Søndergaard her:

http://www.dybdepsykologi.dk/

Tilmelding og spørgsmål

Kontakt mig her

Book plads her:

Lars Søndergaards meditationskursus efterår 2019