Små meditationsgrupper

Vi begynder mandag den 31. august klokken 17-18.30. Pris per gang 125 kroner.

Mange taler om meditation og om mindfulness – og ofte virker det som om, der tales om rigtig mange forskellige meditationer, forestillinger og praksisser. Husk, at det du kan blive undervist i, er metoder og veje – det er dig, der mediterer, dig der oplever, dig, der definerer, om noget er godt for dig eller ej!

Uanset hvad så handler det om at være tilstede i nuet. Det er essensen.

Og det handler om kærlighed og klarhed – at blive den bedste udgave af sig selv.

Det kræver mod at give slip. Og overgivelse. Tillid til livet – for fremtiden er der jo ingen, der kender! Spirituel længsel eller ønske om indre frihed og fred. Her er der ingen, der spørger dig om, hvad eller hvem du tror på, ingen diskussionsklub, det handler ikke om meninger, men om mening. Din mening. Ikke din mening OM noget, men den mening med livet, dig, verden, whatever… som kan opleves under meditation.

Der arbejdes med enkelte stræk stående ved stolen, så der sikres jordforbindelse og centrering. Siddende og liggende meditation, både guidet og i stilhed.
Du får dagens meditationer på tryk, så du kan arbejde hjemme.

Bemærk der er tale om et forløb, hvor du kan praktisere hjemme og så kan vende tilbage for at stille spørgsmål og få hjælp.

Kontakt | tilmelding

mettelone@live.dk eller på 30 47 33 24