Yin Yoga yinhuset

3)) 

Leder du efter hold, hvor du kan gå til Yin Yoga i Haderslev, så kan Yinhuset tilbyde et formiddagshold og et eftermiddagshold i hverdagene.

Yin yoga er en yogaform der, som navnet angiver, nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Samtidig afholder jeg løbende Yin Yoga Workshops, for dig, der vil have mere og vil gå mere i dybden med denne skønne yogaform.

Hold med Yin Yoga tirsdage 17-18.30:

3. september-1. oktober, 5 gange, kroner 625

Hold med Yin Yoga onsdage 10.15-11.45:

4. september- 2. oktober, 5 gange, kroner 625

Hold med Yin Yoga og ekstra restorativ yoga (dyb hvile) torsdage 17.30-18:

5. september-3. oktober, 5 gange, kroner 625 

Er der dage, hvor du er forhindret, kan du deltage på et af de andre hold efter aftale.
Husk dog at melde afbud, så du er med til at fremme denne fleksible ordning.

Der er max otte deltagere på et hold, da der skal være plads.

Vil du deltage to gange om ugen koster det 900 kroner.

 

Hvad får du ud af Yin Yoga?

Yin yoga skaber hvile, smidighed og frigiver spændinger, som vi ellers ikke kommer i kontakt med i de mere fysisk udfordrende yogatyper. Over tid vil de fleste kunne mærke mere bevægelsesfrihed i kroppen. Nybegyndere og gravide kan sagtens være med.

Der arbejdes især med den nederste del af kroppen. Hofter, bækken, balder og lår er sæde for mange kræfter – og meget anspændthed. Skaber vi flow og balance her, får vi adgang til en dybere kontakt med os selv – og dermed mere energi til at være dem vi er her og nu.

Er der problemer med ryg, nakke og skuldre, er det vigtigt at begynde ved “bunden” og skabe soliditet der. Og yin yoga gavner hele vejen op. Har du særlige problematikker, er mine hold altid små og tilrettelagt efter jer, som går på dem, så tøv ikke med at fortælle mig om dine behov.

Tilmelding til hold via kontaktformularen eller ring/sms på tlf. 30 47 33 24.

Betaling via bankoverførsel til konto 7932-0001128849 eller kontant ved fremmøde.

Er du kommet for sent til et forløbs start, kan du stadig nå at være med, hvis der er ledige pladser. Du betaler 125 kroner per gang.

Kontakt mig endelig via kontaktformularen nedenfor, hvis du har spørgsmål, eller vil tilmeldes.

Tilmelding og spørgsmål

Kontakt mig her

Tilmelding til Yin Yoga hold

Hvilken dag vil du deltage?