yin yoga hold

Yin yoga er en yogaform der, som navnet angiver, nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads. Da psykiske spændinger og sjælelige ressourcer har altid har et kropsligt udtryk, er yin yoga også en god og tryg vej til t lære sig selv bedre at kende, både på det bevidste og det ubevidste plan.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Hold med yin yoga:

Tirsdage 17.00 – 18.30
Torsdage 17.30 – 19.00

Max syv deltagere, 125 kroner per gang.  Er der dage, hvor du er forhindret, kan du deltage på et af de andre hold efter aftale.

Husk dog at melde afbud, så du er med til at fremme denne fleksible ordning.

 

Hvad får du ud af Yin Yoga?

Yin yoga skaber hvile, smidighed og frigiver spændinger, som vi ellers ikke kommer i kontakt med i de mere fysisk udfordrende yogatyper. Over tid vil de fleste kunne mærke mere bevægelsesfrihed i kroppen. Nybegyndere og gravide kan sagtens være med.

Der arbejdes især med den nederste del af kroppen. Hofter, bækken, balder og lår er sæde for mange kræfter – og meget anspændthed. Skaber vi flow og balance her, får vi adgang til en dybere kontakt med os selv – og dermed mere energi til at være dem vi er her og nu.

Er der problemer med ryg, nakke og skuldre, er det vigtigt at begynde ved “bunden” og skabe soliditet der. Og yin yoga gavner hele vejen op. Har du særlige problematikker, er mine hold altid små og tilrettelagt efter jer, som går på dem, så tøv ikke med at fortælle mig om dine behov.

Tilmelding til hold via email eller ring/sms på tlf. 30 47 33 24.

Betaling via bankoverførsel til konto 7932-0001128849 eller kontant ved fremmøde. Mobilepay på ovenstående nummer dur også.

Er du kommet for sent til et forløbs start, kan du stadig nå at være med, hvis der er ledige pladser. Du betaler 125 kroner per gang.

Kontakt | tilmelding

mettelone@live.dk eller på 30 47 33 24