Mindful yogaenetimer

I Yinhuset tilbyder jeg også meditative og afspændende yoga enetimer: Healing og genopbyggende yoga, næring til krop og sjæl. Du behøver ikke at kende til yoga på forhånd, du skal blot have lyst til at ligge på gulvet og lade dig føre.

  • Er dit humør lavt eller oplever du tristhed?
  • Mangler du energi?
  • Har du ondt i kroppen eller er syg?
  • Har du mange tanker og synes du, du går lidt ved siden af dig selv?
  • Har du svært ved at finde roen eller bevare overblikket?
  • Bryder du dig ikke om at gå på et yoga hold – eller ønsker du ”mere”?

Svarer du ja til bare ét af punkterne, kan du måske have gavn af en enetime.

At tage en enetime hos mig vil føles som en blanding af hvile, massage og healing, hvor du hele tiden er tryg, nærværende og med god jordforbindelse, fordi du selv er med i processen.

Hvilken forskel kan enetimer i yoga gøre?

Hvilestillinger og guidede visualiseringer kan hjælpe både på din fysiske krop, dine tanker og dine følelser.

Healing er universel energi, der renser ud i og bringer balance imellem din krop, dine tanker og dine følelser.

Healing virker fantastisk godt, når du ligger i en genopbyggende stilling. Din krop er nemlig via stillingen gået i gang med at heale sig selv – og det arbejde understøtter jeg med mine hænder. Det er med andre ord din egen medfødte visdom, vi læner os op ad i processen, når du ligger støttet og tryg i de hvilende stillinger og modtager healing. Det gør virkningen af stillingens mange kvaliteter mere intens og dyb.

Sådan foregår det:

Efter en kort samtale og god kontakt, arbejder vi med yin og restorative yogastillinger og healing, guidede meditationer og muligvis musik.

Du skal blot ankomme og være dig selv.

Ønsker du hjælp til at påbegynde en meditativ praksis, kan jeg hjælpe. Der er mange måder, mange veje til at finde fred og indsigt.

Du skal blot ankomme og være dig selv og have en ægte og inderlig intention, et ønske, en længsel, en anelse…der handler om at tiden er kommet til at søge efter løsninger, og muligheder i dig selv og dit indre univers, som er universelt, evigt og det sted, hvor fra du mødes med andre levende væsner uforstilt og uden slør.

 

Vil du give plads til din sjæl, vil du “lande” i dig selv – vil du bygge op i stedet for at bryde ned? Vil du være i flow, i live og til stede?

Pris 600 kroner.

Hvis svaret til ovenstående er ja, og du har du lyst til at læse mere om  mindful yoga …så må du godt:

Når tanker og følelser kører i ring, er man mindless – automatpiloten har taget over.

Det første skridt på vejen til at få sig selv tilbage, er opdagelsen af, at tankerne, vanerne eller ængstelserne har taget kontrol over din tilværelsestydning. Når du er blevet så vågen, at du begynder at bemærke dine følelses- og adfærdsvaner, kan du beslutte dig for at kaste lys og kærlighed ind i dit energifelt. Det kan gøres via meditation, som er opmærksomhed – og ikke noget, hvor man absolut skal sidde stille med lukkede øjne.

Tankerne kan så blive kreative, aktuelle og relevante i forhold til den reelle og ikke den forestillede verden.

Yoga er en spirituel vej knyttet til hinduismen og budhismen. Det betyder ikke, at man behøver at have noget at gøre med de religioner, der knytter sig dertil, det betyder blot at de værktøjer, der anvendes, har deres rod i disse traditioner.

I vesten er det den fysiske del af yogaen, der er mest kendt. Det er en række legemsøvelser (asanas), som er taget fra hatha yogaen. Disse øvelser opbygger styrke og/eller øger smidigheden. Det er der mange mennesker, som har stor glæde af. Livskvaliteten øges, fordi kropskontakten og -bevidstheden vokser, kontakten til egne følelser bliver bedre – og muligheden for at navigere i sit liv på en selvstændig, klog og berigende facon vokser.

Yin yoga og genopbyggende yoga har ikke fokus på styrkeelementerne. Når tempoet går ned og stilheden bliver tydelig banker dit hjerte på og du folder dig ud som en larve, der har sommerfuglen i sit væsen.

Krop og sind er en helhed

Når du får kontakt til din krop, får du automatisk adgang til hele dig. Derfor er yoga en opdagelsesrejse ind i den enhed, som krop og sind er – selv om vi ikke altid kan føle det. Og netop derfor er det vigtigt at øve sig på at være til stede her og nu. Verden bliver større, sindet bliver visere, og omvejene færre. Du bliver mere mindful for nu at sige det med et i disse år meget moderne ord.

Og husk nu at tage en dyb indånding og slappe af i kæberne hist og pist i løbet af dagen!

Kontakt | tilmelding

mettelone@live.dk eller på 30 47 33 24